Street 238,52 tempor
Donec ultricies mattis nulla

Verzending

Refund / Exchange

We zijn trots op onze reputatie voor goede service, maar als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, neemt u dan contact met ons op via e-mail, wij zullen u helpen met een uitwisseling of terugbetaling.

Gelieve binnen 7 dagen na ontvangst aan ons te retourneren. Niet-defecte artikelen moeten worden geretourneerd in hun originele, onbeschadigde verpakking en moeten in ongebruikte staat zijn. Als we constateren dat het naar ons terugkerende product niet in volledige verkoopbare staat is, behouden we ons het recht voor om de claim voor terugbetaling van het artikel te weigeren, of we trekken maximaal 50% af van de verkoopprijs van de terugbetalingsclaim.

Houd er rekening mee dat verzendkosten en verpakkingskosten niet worden gerestitueerd, met uitzondering van de defecte items.

Defecte items

Items worden geïnspecteerd door ons team voor productbeoordelingen en als het artikel als defect wordt beschouwd vanwege fabricage- of fabric-defect, zal onze website worden terugbetaald of gratis worden vervangen door extra vrachtkosten. Als dit niet als defect wordt beschouwd, komt het niet in aanmerking voor omruiling of terugbetaling onder dit retourtype.

Uitwisseling

* Alle internationale retourzendingen dienen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons te worden geretourneerd.

* De verzendkosten voor internationale uitwisselingen zijn voor rekening van de klant (tenzij de fout door ons is veroorzaakt). Alle rechten, belastingen of vergoedingen die moeten worden betaald voor geretourneerde artikelen zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de klant.

Terug instructies

Volg de onderstaande instructies om een ​​item te retourneren:

Stuur ons een e-mail om de reden voor het retourneren in eerste instantie op te geven, ons ondersteuningspersoneel zal u het verzendadres verstrekken.

Let op bij het uitpakken en opnieuw inpakken van uw producten.

Voeg bij een stuk papier de volgende informatie bij:

    * Bestellingsnummer

    * Geef de reden op voor het retourneren van het item

    * Het e-mailadres dat is besteld op onze website.

Plaats dit stuk papier en het te retourneren product in een pakket en verstuur het naar ons. Geef ons het trackingnummer op zodra u ze hebt teruggestuurd. We nemen geen verantwoordelijkheid voor het retourneren van goederen die verloren zijn gegaan tijdens het transport. Als u zich zorgen maakt, raden we u aan de goederen per aangetekende post te verzenden en het bewijs van verzending te bewaren.